24 Ocak 2013 Perşembe

Çatalağzı, Yine Gollü Kazandı

Çatalağzı Demirspor, yine bol gole sahne olan maçta Güvenlikgücü'nü 4-3 yendi. Kulüpten gelen bilgileri paylaşıyoruz:

"Ligin alt sıralarında kurtulmak isteyen Güvenlikgücü maça hızlı ve baskılı başladı. Ve 3 dk. Barış ile golü buldu: 0-1. Dk:9'da Burhan'ın attığı golle ile durumu 0-2 yaptı. Bu dakika'dan sonra Çatalağzı Demirspor daha atak oynamaya başladı.Dk:26'da Anıl Özçelik takımın ilk golunü attı.1-2. Maçın 30 dakikasında Ali Kop takımının beraberliğini sağladı: 2-2 Güvenlikgücüspor atak oynamaya devam etti ve 35 dk. Serdar takımını tekrar öne geçirdi: 2-3 İlk yarıyı bu skorla bitti.

Maçın ikinci yarısına Çatalağzı Demirspor daha istekli başladı. 49dk.'da Güvenlikgücüspor penaltı kazandı. Penaltıyı kullan Aytaç topu kalenin üstünde auta attı. Maçın 52 dk’sında Çatalağzı Demirspor'lu Taha rakip oyuncunun tekmesi ile elinden sakatlandı.tedavisi oyun dışında sağlık ekibi tarafından yapıldı.Taha sakat eli ile mücadeleye devam etti. Hakem Orsan Koros maçın 65 dk'sında bu kez Çatalağzı Demirspor lehine tekrar penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına takım kaptanı Ali Köse geldi ve durumu 3-3 yaptı.

Demirsporlu futbolcular maçı almak için hırslı idiler. 87. dakika’da Anıl Özçelik kendisinin 2. takımın 4. golünü atarak takımınıgalibiyete taşıdı:4-3 

Çatalağzı Demirspor puanını 31’ye çıkartarak, 3 sıradaki takım ile puan farkını 1’e indirdi. Güvenlikgücüspor ise 21 puan da kaldı.

Demirspor yönetim kurulu üyesi Recep Terzi maç’tan sonra yaptığı açıklamada, 'Zevkli ve mücadeleli bir maç oldu. İki takım da futbol oynamak için sahaya çıktılar. Takımımız 2-0 geriye düşmesine rağmen futbolcularımız maçı bırakmadılar. Futbolcumuz Taha maç esnasında sağ elinden sakatlandı. Teknik ekibimiz oyuncu değişikliği yaparken, kendisi oynamak istedi.Futbolcularımızın kazanma istekleri ve mücadeleleri güzel idi. Bu galibiyet ten dolayı teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Taha'nın sağ elinin serçe parmağı kırk olduğu tespit edildi. Rakip takım Güvenlikgücüspor’u da güzel futbollarından dolayı tebrik eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim' dedi.

Bu maçdan önce oynanan U 14 müsabakasında Çatalağzı Demirspor, Kilimli Belediyespor'u 9-1 yendi."

Hiç yorum yok: