27 Mart 2013 Çarşamba

İzmir Demirspor: 5 - İzmirspor: 3

Adana Demirspor İzmir Tayfası'ndan Cengizhan Dalgıç ( twitter'da @dalgiccengizhan) , İzmir Demirspor-İzmirspor maçını takip etti ve demirsporlar.com için izlenimlerini yazdı; kendisine teşekkür ediyoruz; İzmir Demirsporlu arkadaşlara da Türkiye Şampiynoası'nda başarılar diliyoruz:

İzmir Demirsporlu futbolcular, İzmir Tayfası'nı internet aracılığıyla sürekli maçlarına davet ediyorlardı. Biz de kısmet bugüneymiş deyip maça gitmeye karar verdik. İzmir Demirspor ile İzmirspor Türkiye Şampiyonası için Play Off Finali'nde karşı karşıya gelmişti. Maç başlamadan önce hava yavaş yavaş bozmaya başladı ve bizde gitmeme hissi uyandırsa da mevzu Demirspor olunca havaya aldırış etmeden koyulduk yola. 

Sahaya vardığımızda maç başlamış ve 10 dakika geçmişti. Tribünde futbolcuların aileleri ve maç izlemek için gelen az sayıda insan vardı. Futbolcuların ailelerinin yanına oturduk ve maçı izlemeye başladık. O sıra yağmur başladı ve birkaç dakika geçmeden Demirspor golü buldu. Demirspor 1-0 öne geçti ve bu gol aileleri ve bizim için mutluluk vericiydi. Yağmur yerini güneşe bıraktı. Demirspor golden sonra geriye çekilmeye başladı ve kısa sürede 2 gol yiyerek yenik duruma düştü. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. Demirspor ve yağmur ikinci yarıya hızlı başladı. 2,3 derken durumu 4-2'ye getirdi. İzmirspor için zaman daralıyordu ve hücumu düşünürken defansta verdiği boşluktan kalesinde 5. golü buldu. İzmirspor maçın bitimine doğru 1 gol buldu fakat kazanmaları için yeterli olmadı ve İzmir Demirspor maçı 5-3 kazandı. Böylelikle Demirspor Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 



Maç biter bitmez aileleri ve arkadaşları sahaya girdiler ve futbolcularla birlikte galibiyeti kutladılar. Ben de fotoğraf çekmek için sahaya girdim ve o sırada sahadakiler "Masmavi Şimşekler" diyerek üçlü çektiler ve tüylerim diken diken oldu. Her açıdan güzel ve zevkli bir maçtı. Dikkatimizi çeken bir şey oldu ve maçta ne zaman yağmur yağdıysa Demirspor o zaman daha etkili oynadı ve goller buldu. Ne de olsa çakarsa 'ŞİMŞEK' çakar.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Verdiğiniz destekle gurur duydum.Bu maçın sonucunu çok merak ediyordum.Her demirspor bizim bir parçamızdır.Aslında güzel olanda bu gurbette arkasında duracağımız takımlarımız var ...

Yüksel Özkan dedi ki...

Duygularınız için teşekkür ederim. Ben demirspor kalecisinin babasıyım.Maç heyecanlıydı ve güzeldi. Geldiğiniz için teşekkür eder bütün DEMİRSPOR'lara başarılar dilerim