23 Ağustos 2013 Cuma

Çatalağzı Demirspor Sezonu Açtı

Zonguldak 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Çatalağzı Demirspor 2013-2014 futbol sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Sezon açılışında kulüp 2.başkanı Adnan Acar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, A takım antrenörü Yusuf Çorak,

altyapı antrenörü İbrahim Kayı ve sporcular yer aldı. Yeni sezonun futbol camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Çatalağzı Demirspor Kulübü 2.başkanı Adnan Acar, amaçlarının Zonguldak futboluna katkı sağlamak olduğunu belirtti. Acar “yeni sezonun futbol dolu ve sportmenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu sezonda ilk hedefimiz, Türk futboluna ve Zonguldak futboluna iyi yetişmiş sporcular yetiştirmek olacaktır”

Antrenörlerimizden ve futbolculardan bir tek isteğim var sizleri devamlı üst sıralarda ve centilmenliğe yaraşır şekilde hareket ederek çalışmanızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmenizi istiyorum. Kulübümüze her zaman destek olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Kurum yetkililerine ve personeline teşekkür ederiz.”dedi.

Çatalağzı Demirspor Antrenörü Yusuf Çorak "2013-2014 sezonunu bugünden itibaren açmış bulunmaktayız. Bu gün futbolcularımızla tanışma ve bu sezon takımımızın hedefini, malzeme dağıtımdan sonra kısa bir koşu ve antrenmandan sonra aramızda hazırlık maçı ile bugünkü program sona erecektir. Çalışmalarımızın ilk etabından 15 günlük çalışmasında kondisyon ve ağırlık çalışmaları yapılacaktır.İkinci etap’ da ise topla çalışmalar ve hazırlık maçları ile lige hazır olacağız. Bu sezon Kulübümüzün maddi imkanları içerisinde takımızın eksik olan yerlerine yeni transfer yapıldı.Ayrıca askerden ve okul’larını bitiren futbolcu arkadaşlarımız takıma katılarak güçlendirdik.”dedi.

Hiç yorum yok: