24 Şubat 2015 Salı

Demirspor'larda Bu Hafta...

Amatör liglerde boy gösteren Demirspor'larımızın son durumlarını derledik...


Kütahya 2. Amatör Merkez B grubunda mücadele eden Kütahya Demirspor 2014 - 2015 sezonunun ilk maçında Özbekspor'u farklı geçti: 4-1

Afyon Demirspor ortalarda götürdüğü Afyon Süper Amatör liginde alt sıralardan Tatarlı Gençlik ile karşılaşacak. Maç 1 mart günü oynanacak.

BAL ligi 10. grupta mücadele eden Eskişehir Demirspor üst sıralara tırmanma çabası içinde. 19.hafta itibariyle liderin 5 puan gerisinde olan Dem Dem bu hafta Karasuspor ile karşılaştı ve maçı 2-1 kazandı.

Kayseri'nin kırmızı-lacivertli Demirspor'u Kayseri Süper Amatör ligi lideri Kayseri Sağlıkspor ile 1 mart günü karşılacak. Orta sıralarda ligi sürdüren Demirspor 19. haftayı 31 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

Balıkesir 1.Amatör Merkez A grubunda önceki hafta lider Yakupköyspor'a 1-3 yenilen Balıkesir Demirspor ligin son haftası olan bu hafta deplasmanda Ovaköyspor ile karşılaştı. Skor: 1-5 !  Balıkesir Demirspor ligi 23 puan ve 7. sırada tamamladı.

İstanbul Demirspor 1A-3.Grup'taki maçlarını ocak ayında tamamladı ve grubu 26 puanla 5.sırada bitirdi.

Gaziantep Süper Amatör'de yer alan Gaziantep Demirspor maalesef son sıradan kurtulamıyor. Demirspor'un ligde kalabilmesi için bir mucize gerekiyor.

İzmir 1.Amatör 5.Grup'taki maçlarını lider olarak tamamlayan İzmir Demirspor playofflların yarı finalinde Güraltay'a elendi. Gelecek sene için başarılar diliyoruz İzmir'in Demirspor'una.

Karabük 1.Amatör liginde playoff kovalayan Karabük Demirspor kendi gibi üst sıraları hedefleyen Yortanspor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosunda gülen taraf lokomotif oldu: 5-4

Zonguldak 1.Amatör Kilimli grubunda ilk ikiye girerek playoff oynamaya hak kazanan Çatalağzı Demirspor playoff ilk turunda Bayatspor'u 1-0 geçti ve bir üst tura kaldı. Demirspor'un bu turdaki rakibi Gökçebey Belediye'ydi. Maalesef Demirspor 2-0 mağlup oldu ve elendi.

Sivas Demirspor bu sene eski havasından uzak bir görüntü çiziyor. Bu hafta Abdulvahabigazi (!) ile karşı karşıya geldiler. Garip isimli rakibini 4-2 yenen Demirspor 22 puanla 5. sırada.

Malatya'nın mavi lacivert Demirspor'u 1.Amatör B Grubu'nu lider bitirip playofflara kalmaya yakın. Girmana Belediyesi İpekyoluspor (yine fantastik bir takım ismi) ile karşılaşan Demirspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Son üç maça girilirken en yakın takipçisi ile puan farkı 2'ye düşse de Demirspor'un bu fırsatı kaçırmayacağını umuyoruz.

Playoff kovalayan bir diğer Demir temsilcimiz ise Sakarya Demirspor. Sondan bir önceki haftaya girilirken iki maçını kazanmayı hedefleyen Demirspor'a bu yetmeyecek. Bir üstündeki Kırkpınarspor'un da iki maçını kaybetmesi gerekiyor. İkili averaja bakılıyor mu bilemiyorum ama ilk maçı evinde Kırkpınar 2-1 almış, rövanşta ise Demirspor'un 5-4 üstünlüğü var. İhtimaller zorlu olsa da umarız işler yolunda gider ve Sakarya Demirspor playofflara kalır.

Kocaeli'de Süper Amatör playoff ligi yeni başladı sayılır. 4.haftanın sonunda Kocaeli Demirspor 5 puanla 4.sırada. Liderin 12, ikincinin 8 puan topladığına bakılırsa Demirspor için vites yükseltmek gerekli diyebiliriz.


Kaynak: www.amatorfutbol.org


Hiç yorum yok: