1 Mart 2010 Pazartesi

Kocaeli Demirspor#2

Kocaeli Demirspor'dan, sitemize özel haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce, takımın genel tanıtımına ve faaliyet gösterdiği branşlara yer vermiştik. Kulüp yöneticilerinden Serdal Koyunlu, geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla ilgili bilgiler aktardı:

"U-16 grubu maçında Şirintepespor ile 1-1 berabere kaldı. U-16 Ligi ilk maçında 1-1 berabere kalan ekibimiz kaçan galibiyete üzüldü.Kaptan Nurullah ve Altan' ın ilk yarıda sakatlanmasıyla oyun dengesi bozulan ekibimiz İlk yarıda M.Ensar'ın attığı gol ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda da oyun hakimiyetini elinden bırakmayan ekibimiz, sol kanattan atılan serbest vuruştan gelen topu kafa ile ağlarımıza bırakan Şirintpesporlu Yasin'e engel olamadı. Golden sonrada bir çok pozisyon bulan ekibimiz aradığı golü bulamayınca skora razı olduk.




Maç Kadroları :
Saha:Derince Stadı
Koceli Demirspor: Erman - Batuhan - M.Ensar - Enes ÖZTÜRK - Nurullah (Demircan)- Sefa - Samet (Burak) -Cengiz - Ersel - Okan - Altan (Enes KARAKAŞ)
Şirintepespor: Enes - Samet ŞENOĞLU - Erberg - Göksel - Burak - Samet İRKİT - Murat -Beralcan - Fatih - Yasin - Bora
Goller : M.Ensar (dk.39)K.Demirspor - Yasin (dk.70)Şirintepespor" (28.02.2010)

"U-19 takımı 27.02.2010 tarihinde Derince Stadı'nda oynadığı ACISU BLD.SPOR maçını 17-0 kazanarak grubundaki iddiasını sürdürdü. Maça hızlı başlayan ekibimiz oyuna daha ilk dakikalarda üstünlüğünü koydu ve oyunu rakip yarı sahasına taşıdı ve Sercan uzak mesafeden attığı Jenerik gol ile gol perdesini açtı. Kanatlardan ve ortadan dalga dalga gelen ataklarda rakibini boğan ekibimiz ilk yarıyı 6-0 tamamladı. Uzun süren sakatlığı sonunda sahalara dönen Kadir Baylan'ında maçta attığı gol ve Forvetimiz Caner CAN'ın akıl dolu vuruşlarıyla attığı 6 gol takımımıza ayrı motivasyon ve sevinç kattı.

Grubumuzda oynadığımız 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Kocaelispor'un ardından 2 sıradaki yerimizi koruduk. Haftaya oynayacağımız Kocaelispor maçı grubun zirvesini oluşturacak. Grup lideri olma şansını yakalayabilmek için aynı mücadeleyi göstermek ekibimizin en büyük arzusudur.



Maç Kadroları :
Kocaeli Demirspor: Utku - Serkan - Okan (Tugay) - M.Ensar (Batuhan) - Kadir - Murat -Koray - Yusuf - Caner - Sercan - Yolcu (Furkan)
Acısu Bld.Spor: Abdullah - Emre - Muhammed - Tarık - Veysel - Muhittin - Mücahit - Gökhan - Lokman - Necmettin - Cihan
Goller : Caner (6) - Furkan (3) - Sercan (2) - Serkan - Kadir - Koray - Murat - Yusuf - Yolcu"

"U-17 ekibimiz 23.02.2010 Salı akşamı Vinsan Stadı'nda Kocaelispor ile Play off maçında karşılaştı. Baştan sona çekişmeli geçen müsabakayı Kocaelispor 2-1 kazandı. Bu sonuçla ekibimiz şampiyon olma şansını kaybetti. '94 doğumlu oyuncularımızla mücadele eden ekibimiz hazırlıklarını U-16 olarak devam ettirecek. Maçın ardından soyunma odasın da oyuncularımıza kısa bir konuşma yapan Gn.Kaptanımız Zeki CÖMERT bir yaş küçük oyuncularla mücadele ettiğmiz bu grubun en renkli ve göze hoş gelen ekibi olduğumuzu, oynadığımız futbolun üst düzey olduğunu, alınan sonuçlardan ders çıkartmamız gerektiğini ifade ederek oyuncuları motive etti. Grubumuzun son maçın da Derbent Bld.spor ile prestij maçı oynayacağız.



U-17 Takım kadromuz:
Erman - Batuhan - M.Ensar - Enes ÖZTÜRK - Nurullah - Sefa - Samet - Okan - Burak - Enes Karakaş - Altan Yedekler : Ömer - Cengiz - Cem - Volkan - Gökhan - Ersel"

Hiç yorum yok: