15 Ocak 2013 Salı

Ankara Demirspor'dan...

Ankara Demirspor Sportif İşler Sorumlusu Rüya Çakır hanımefendinin kaleminden, kulübün ilk yarısına dair analizler ve öne çıkan oyunculara dair bir değerlendirme yazısı:

"Geçen sezon düşme potasından son anda kurtulduk.. Kurtulduğumuz dönemdeki teknik direktörümüzle bu sezona girme kararı aldık. Fakat yaklaşık 8 hafta sonra pek de umduğumuz gitmedi takım. Oysa gerek transferlerimiz, gerek 3 kampla sağladığımız kondüsyönel çalışmalarımız başarılı olmamız için yeterliydi.

Durum böyle olunca yeni bir hocayla anlaştık. Gelen hocamız Bülkent Demirkanlı gelir gelmez toparladı takımı. 7 maçta, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldık. Bu nerdeyse puan kayıpsız ilk yarı kapatmamıza sebep oldu.

Antalya kampında (devre arası) tam 7 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık.Transferlerimiz de oldu elbet. İnşallah play-off sıralamasındaki yerimizi korur ve bu sene şampiyonluk yaşarız..

Öne çıkan oyuncularımıza gelirsek ,

Veysi Öz (1985) tam 11 golle bize derin nefes aldıran oyuncularımızdan oldu..Şu anda takım kaptanlığımızı üstlenen Veysi bu görevini de layıkıyla yerine getiriyor.

İsmail Demir(1987) forvet oyuncumuz. Kendisi takımımıza 4 gol kazandırdı. Yaklaşık 2 buçuk senedir kulübümüzde olan İsmail, kulübümüzün en eski futbolcularından biri.

Çağrı Yasan (1990) 'ın da 4 golü var ilk yarı. Kendisi geçen sene de formamızı terletti. Genç ve önü açık oyuncularımızdan.

Fatih Özçelik (1992) sol ön mevkiinde oynayarak yaklaşık 5-6 asistle , takımımıza gol sağladı. Fiziki anlamda hızlı ve çevik olan Fatih takımın hem en gençlerinden , hem de en yenilerinden sayılır.

Ahmet Taş (1987) Kalecimiz , Ankara Demirspor'umuzun en iyi file bekçilerinden biri. Beklenenin üstünde bir performansla , ilginç kurtarışlarıyla bu sene bol bol yüzümüzü güldürdü.

Son olarak bütün takımımızın isimlerine forma numaralarıyla yer vermek isteriz ;

İSMAİL DEMİR(9)
ÇAĞLAR ÇETİN(23)
HASAN DÜLGEROĞLU (42)
ERAY TOPÇUOĞLU(8)
BURAK CENGİZ(87)
ÇAĞRI YASAN(11)
CELALETTİN İMAL(55)
UYGAR RIZA ARSLAN(89)
HASAN AKDEMİR(25)
VEYSİ ÖZ(10)
BURAK SARI(33)
BİLAL GÜCÜYETMEZ(90)
İRFAN BAL(60)
VEYSEL BOZ(41)
İBRAHİM TAŞKIRAN(15)
ZİYA İNDAY(21)
AHMET TAŞ(87)
FATİH ÖZÇELİK(16)"

Hiç yorum yok: