29 Mart 2010 Pazartesi

Gaziantep Demirspor

Demirsporlu arkadaşımız Abdullah Çomek, Gaziantep'ten bilidiyor:



"Gazintep Demirspor, 1969 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana amatör ligde mücadele ediyor. Şu anda Gaziantep süper amatör ligde ancak sezonun son maçına girilirken küme düşmesi kesinleşmiş Demirspor’un. Bu hafta ligi şampiyon tamamlayan Şehitkamil Belediyespor’a 3-2 kaybettiler. Son hafta 4 Nisan Pazar günü Nizipspor’la oynayarak süper amatör kümeye veda edecekler."





Tüm Demirporlar gibi, Antep Demirspor da çeşitli sıkıntılar yaşıyor. Mali sorunlar ve yeterli kadronun olmaması, takımı bu yıl küme düşüren temel nedenler.

Ancak takım, Vahdet Hoca ile yeni bir yapılanmanın içerisine girmiş. Vahdet hoca demiyollarında çalışan bir memur. Eski bir profesyonel futbolcu. Bu yeni dönemde, kulübe yakın çevre mahallelerdeki ilköğretim okullarını ziyaret ederek 12 ila 16 yaşlarındaki çocukları yetiştirmeyi planlıyorlar. Şimdiye kadar takımın altyapı takımları olmamış. Vahdet hoca yeni sporcular yetiştirip Demirsporların abisi olan Adana Demirspor, Ankara Demirspor takımlarına kazandırmayı hedefliyor."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya aslında çok güzel bir takım halil s.burhan aşkar vb çok güzel yetnekli oyuncularla ama maddi sıkıntılar olmasydı