9 Mart 2010 Salı

Haftanın Ardından

Adıyamanspor:2-Adana Demirspor:1 (TFF 2.Lig 4.Grup/07.03.2010)

Mavi Şimşekler, üç hafta aradan sonra Adıyaman'da mağlup oldu. Son dakikada beraberliği yakalasa da uzatma dakikalarında gelen golle mağlup olan Adana Demirspor, grupta liderliğini sürdürüyor. Maçta Demirspor'un genç kalecisi Ömer Kahveci'nin bir penaltı kurtarması da kayda değer. Haftaya rakip, Elazığspor.

Düzecespor:2-Ankara Demirspor:3 (TFF 3.Lig 3.Grup/07.02.2010)
Lokomotif, klasman grubundaki yenilmezliğini sürdürüyor. Bir sıra üstündeki rakibini yenerek kiritik bir maçı kazanan Ankara Demirspor, grupta 5. sıraya yükseldi. Haftaya rakip, Gölcükspor.

Eskişehir Demirspor:8-Kurtuluşspor:0 (Eskişehir Süper Amatör Küme/07.03.2010)

Dem-Dem, rakibini farklı mağlup ederek terfi şansını sürdürdü. Grupta son iki haftaya girilirken, Dem-Dem'in en yakın rakibiyle 6 puan farkı bulunuyor (www.amatorfutbol.org).

Sivas Demirspor:5-Yolspor:1 (Sivas Süper Amatör Küme/06.03.2010)

Sivas'ta lig sona erdi. Demirspor, grubunu üçüncü sırada tamamladı. Bu arada, U-17 takımından sonra Demirspor'un U-15 takımı da Sivas şampiyonu oldu. Demirspor'un gençleri, Play-off grubu son maçında Yolspor'u 1-0 yendi (www.sivasaskf.org.tr).

Sakarya Demirspor-Mekecespor maçında (Sakarya 1.Amatör Küme A grubu) rakip sahaya çıkmadığı için, Demirspor hükmen galip geldi. Demirspor, grupta lider durumda.

Kütahya Demirspor, Merkez Grubu'nda üç maç sonunda liderliğini sürdürüyor. Mavi-lacivertliler Aslanapaspor'u 5-0 mağlup ettiler (www.kutahyaaskf.org).

Kocaeli Demirspor, U-14 takımı İzmit G.B.Spor'u 3-1 yenerek grubunu birinci tamamladı. Ekip, 7 maçın tamamını kazandığı grupta 28 gol atıp 1 gol yerken Türkiye finallerine gitmek için mücadele verecek. U-17 takımı ise Play-Off grubu son maçında Büyükderbent Bld.Spor'u 4-2 yenerek maçlarını tamamladı. Bu kategoride Koceelispor il birincisi olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Hiç yorum yok: